Yorumları: 68
Konuları: 23
Kayıt Tarihi: 07-09-2013
Arkadaşlar eBayden 10 dolarlık bir film replikası aldım takipsiz olarak. Hong Kong'tan gelecek şuan 32. günde satıcıyla iletişime geçtiğimde 5-7 haftada sizin ülkenize girer dedi sakin olun sabırla bekleyin vs. vs. dedi. Sizcede bu süre çok uzun değil mi zaten 7. haftada dispute hakkımda bitiyor. Sizce napayım?
Yorumları: 8
Konuları: 1
Kayıt Tarihi: 03-10-2013
(03-10-2013, Saat:16:00)ygtzddgl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar eBayden 10 dolarlık bir film replikası aldım takipsiz olarak. Hong Kong'tan gelecek şuan 32. günde satıcıyla iletişime geçtiğimde 5-7 haftada sizin ülkenize girer dedi sakin olun sabırla bekleyin vs. vs. dedi. Sizcede bu süre çok uzun değil mi zaten 7. haftada dispute hakkımda bitiyor. Sizce napayım? 
arkadaşım ben e bay dan sürekli alışveriş yapıyorum, şu an havalar nedeni ile kargolar geçikmeye başladı, satıcının ne kadar ürün sattığını ve geri bildirim bırakanların yorumlarına bir göz atın, geri bildirim puanları %85 ile 90 ın üzerinde ise o satıcı size yardımcı olur, ürün gelmese bile mesaj atınız, mesaj atmaktan çekinmeyiniz, çok ilgili satıcılar var, ürünün gelmez ise ya yenisini gönderirler yada paranı iade ederler. en hızlı gelen kargo süresi 10 ile 45 günü buluyor. bende bazen mesaj atıyorum yada dava açıyorum, fakat 1-2 mesajlaşmadan sonra ürün geliyor davayı kapatıyorum. olumlu geri bildirim bırakıyorum.
Yorumları: 2,149
Konuları: 65
Kayıt Tarihi: 08-05-2012
Beklemede kalın bütün kargolara yığılma var.

http://i61.tinypic.com/dvljdy.jpg