Yorumları: 154
Konuları: 18
Kayıt Tarihi: 27-04-2012
Samsung I8910 HD icin 3500mAh pil ve ona uyqun arka kapak ikisi birlikte tam 11 gune geldiler. 13 dollar
http://www.ebay.com/itm/270787072618?ssP...1497.l2649
ikiside iyi uzelde amma bir sorun var oda kendi dikkatsizligim yuzunden batarya benim orjinal bataryadan iki defa daha kalin hal boyle oluncada pile ozel arka kapak gerek oda uzerinde geliyor ama bunu telefona yerlestirdikte telefnun arkasi baya bir buyuyor hic guzel durmuyor bu bataryayi nasil kullanacagma dahil hicbir fikrim yok cunki cok buyuk yani telefonun kendi kalinliginda birde arkasi cikiyor
Yorumları: 15
Konuları: 3
Kayıt Tarihi: 11-05-2012
Hocam 3500 mAh pil standart pilden kalın olur kapasitesinden dolayı.Normal kapak pili örtemeyeceği için başka kapak var.Ben şu an Motorola Atrix kullanıyorum onun standart pili 2000 mAh .Standart pil kapasitesi fazla olduğu için daha büyük pil alma gereğim yok.Motorola yeni telefonlarında pil konusunu çok iyi götürüyor.Droid Razr Max denilen modelde 3300 mAh pili 9 mm ye yerleştirdi.Iphone ' dan 0,3 mm daha ince + 2 katı pil kapasitesine sahip.
Kullanım dersen o pili yanında mümkünse yedek olarak taşı yanında .Özellikle yolculukta işine çok yarar veya gün boyu oturacağın veya telefonu cebine koymama durumun olduğu zamanlarda kullanabilirsin.
Yorumları: 154
Konuları: 18
Kayıt Tarihi: 27-04-2012
(12-05-2012, Saat:12:19)lutfu696 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam 3500 mAh pil standart pilden kalın olur kapasitesinden dolayı.Normal kapak pili örtemeyeceği için başka kapak var.Ben şu an Motorola Atrix kullanıyorum onun standart pili 2000 mAh .Standart pil kapasitesi fazla olduğu için daha büyük pil alma gereğim yok.Motorola yeni telefonlarında pil konusunu çok iyi götürüyor.Droid Razr Max denilen modelde 3300 mAh pili 9 mm ye yerleştirdi.Iphone ' dan 0,3 mm daha ince + 2 katı pil kapasitesine sahip.
Kullanım dersen o pili yanında mümkünse yedek olarak taşı yanında .Özellikle yolculukta işine çok yarar veya gün boyu oturacağın veya telefonu cebine koymama durumun olduğu zamanlarda kullanabilirsin.
tesekkur ederim cevap icin bende oyle yapmayi dusunuyorum benim normal pil 1500 mAh ilk gunler cok iyiydi ama son zamanlarda berbat oldu 1 gun anca sakliyor (kullaninca)
Yorumları: 15
Konuları: 3
Kayıt Tarihi: 11-05-2012
Pilin ömrü bitmiştir artık orjinal pilini almaya bak.Bende alalı 1 ay oldu.Pilinden çok memnunum.
Yorumları: 154
Konuları: 18
Kayıt Tarihi: 27-04-2012
gerci telefonu pek kullanmamda ama iste sinifta iser istemez kullaniyorsun